Contacteer ons

Contact Persoon : Eric Yang

Telefoonnummer : 86-(0731)88619728

WhatsApp : +8618319993585

Free call

Het uitvoerige Geïntegreerde van het de Campusbeheer van Machtsoplossingen Slimme Veiligheidssysteem

Min. bestelaantal : 1 Prijs : Negotiable
Verpakking Details : Karton verpakking Levertijd : 30 dagen
Betalingscondities : T/T Levering vermogen : 2000 per Dag
Plaats van herkomst: Hunan, Tchang-cha Merknaam: Willfar Information Techonology Co., Ltd.
Certificering: All applicable Modelnummer: Slim Veiligheidssysteem

Gedetailleerde informatie

Communicatie Methode: HPLC/Wireless Norm: GB/T 21741-2008/GB/T 50314-2006
Hoog licht:

van de oplossingen van de netmacht

,

Slim Veiligheidssysteem

Productomschrijving

Het uitvoerige Slimme Platform van het Campusbeheer - Slim Veiligheidssysteem

 

Bedrijfprofiel


WillfarInformatietechnologie Co., Ltd.

- Gevestigd in 2004;
- Vermeld op de STERmarkt van de Beurs van Shanghai In December 2019;
- Belangrijke leverancier het materiaal van van de meterlezing (AMI) en de verrichtingsdienst;
- Het eerste bedrijf om de oplossing van „Één DCU-Lezingsmultimeter“ in China te ontwikkelen;
- Het eerste bedrijf om toepassing op grote schaal van technologieën en systemen zoals „cpu-smartcardlast en Controle“, „Één DCU-Lezingsmultimeter“, op loRa-Gebaseerd rf-Mededeling en „District het Meten Gebied (DMA)“ te hebben

Inleiding van het Uitvoerige Platform van het Campusbeheer

 

- De Willfar-Uitvoerige Oplossing van de Informatie Slimme Campus poogde beveiligde, energy-efficient en intelligent geleide campus te vestigen. De oplossing keurde IoT goed aangezien de kerntechnologie, energie het meten en het efficiencybeheer, elektrobrandveiligheid controle, slimme verlichting, slimme energieopslag, intelligent toezicht op de ruimten van de machtsdistributie, subsystemen intelligent verrichting en onderhoud, toegangsbeheerbeheer, liftcontrole, slimme veiligheid, slim parkeren, en het slimme uitzenden integreerde. De datum die uit sensoren van subsysteem wordt bijeengezocht wordt verzameld in een gegevensdienstenplatform, dat, en gegevens in real time integreert analyseert berekent om steun voor besluitvorming te verlenen. De gegevenstoepassingsservice realiseert de gegevensaaneenschakeling tussen de diverse subsystemen, die de campus helpen om een verenigd de coördinatiestructuur en een platform van het organisatiebeheer in het aspect van informatisering duidelijk te maken.

 

- Energie het meten en het Energierendementbeheersysteem keurden IOT, de wolken gegevens verwerkend, grote gegevens en de communicatietechnologieën goed, die alle gegevens die door sensoren worden verzameld over het één uitvoerige beheersscherm tonen, dat een gemakkelijke manier verstrekt voor beheer en onderhoud.

 

- De functies van het systeem omvatten water, gas en elektriciteitsmetergegevensverzameling, afstandsbediening en beheer van terminals, energieverbruik controle in real time, analyse van energieverbruik, uitvoerig tolbeheer, geschikte betaling (Wechat, Unie betaalt en Alipay).

 

Het uitvoerige Geïntegreerde van het de Campusbeheer van Machtsoplossingen Slimme Veiligheidssysteem 0

 

- Van de architectuur hierboven, worden de statusinformatie van alle apparaten en de sensoren in het park geupload aan het Alibaba-platform van Wolkeniot (Ali Platform daardoor) door het communicatie protocol, en de apparateninformatie en status, de controleinformatie en de reactie van de noodsituatiegebeurtenis zijn verenigd op het beheersplatform.

 

- De belangrijkste functies van bezitsbeheer, apparaatbeheer en slimme verlichting zijn gebaseerd allen op het IoT-platform. Het videotoezichtsubsysteem, het toegangsbeheersubsysteem en het slimme subsysteem van het parkerenbeheer worden opgesteld op het Ali platform, en werken onafhankelijk op campus, terwijl het statusgegeven aan het Alibaba-platform van Wolkeniot voor verenigde vertoning wordt overgebracht.

 

Eigenschappen

 

1. Het gecentraliseerde apparaatbeheer, creeert verbinding in real time tussen dingen en de dingen, mensen en mensen en mensen en dingen, bereiken globale status controle

 

2. Gestandaardiseerd beheersysteem, éénmalige investering voor duurzame verrichting

 

3. Het volledig optische ontwerp en de productie, stellen precies de vraag van cliënten in alle afmetingen tevreden

 

4. Steun verre software-upgrade, online aanpassing, manuscript het ontleden en onderhoud

 

5. Veiligheidsbescherming, muti-laag en het systeem dat van de engelenbescherming de informatieveiligheid beveiligt. Steunt TLS (MQTT-HTTP) en de kanalen van de de gegevenstransmissie van DTLS (CoAP) om de vertrouwelijkheid en de integriteit van gegevens te verzekeren.

 

Slim Veiligheidssysteem

 

Het slimme veiligheidssysteem is gebaseerd op het concept uitvoerig beheer van slimme campus, ruim het integreren videotoezichtsystemen, de systemen van het intercomtoegangsbeheer, perimeteralarmsystemen, elektronische patrouillesystemen, enz., door de verenigde coördinatie van het hogere uitvoerige beheersplatform om middelen het delen en de informatie te bereiken ruilend tussen subsysteem. Het systeem integreert bezitsbeheer, parkbeheer en de dagelijkse interface van bureauverrichtingen zoals nodig, om gemak in beheer, intuitiveness van gegevens, en intelligente aaneenschakeling tussen diverse toepassingssubsystemen en besluit te bereiken - makend in noodsituatie.

 

Structuur

 

Het slimme veiligheidssysteem wordt bestaan uit waarnemingslaag, netwerklaag, gegevenslaag, steunlaag en toepassingslaag.


- De waarnemingslaag steunt de toegang van diverse sensoren, met inbegrip van high-definition camera's, gezichtscamera's, bajonetcamera's, en mobiele terminals zoals mobiele telefoons.

 

- De netwerklaag kan op een local area network worden voortgebouwd en kan tot mobiele video via Internet toegang hebben. Het gegeven dat tegen het vooreind wordt wordt verzameld beheerd op een verenigde manier, die volgens het gegevenstype geclassificeerd en opgeslagen is, en het gegeven wordt gesteund om gegevensbeveiliging te garanderen.

 

- Boven gegevens de laag diverse bedrijfseconomiesystemen, met inbegrip van geïntegreerde beheersplatforms, intelligente analyseplatforms, de platforms van het materiaalbeheer, enz., is om bovenlaagtoepassingen te steunen.

 

- De toepassingslaag omvat gezichtserkenning, voertuigerkenning, toegangsbeheer, videotoezicht, en het video structureren.

 

Subsystemen

 

1. Gezichtserkenning voor identificatie, betrokken persoonswaarschuwing;

 

 

2. De voertuigerkenning, identificeert de hoofdlijnen zoals voertuigmodel, dekkleur, voertuigschade, en voertuigen die de verordeningen overtreden. Het betrokken voertuig kan worden vooraf ingesteld, en het beheerspersoneel wordt vooraf op de hoogte gebracht wanneer het voertuig verschijnt.

 

3. De Elektronische Impulsomheining met hoog voltage, die uit elektronische impuls met hoog voltage en front-end opsporingsomheining wordt samengesteld, in de waakzame staat, één enkele lijn op de front-end opsporingsomheining produceert een impulsvoltage van ongeveer 8 kV aan grond. Wanneer er een binnendringensignaal is, onmiddellijk voor komt een alarmsignaal, en de nabijgelegen toezichtcamera's zijn verbonden om het beeld terug naar het communautaire controlerende centrum over te brengen, en een hoge drukstaking wordt tegelijkertijd uitgevoerd.

 

4. Elektronisch Patrouillesysteem, door een patrouille en een intercomsysteem te vormen dat op 4G/WIFI-netwerk wordt gebaseerd, het werk van veiligheidspersoneel te controleren. De combinatie van „burgerbescherming“ en „technische defensie die“ de veiligheid op campus verbetert. 

 

               Het uitvoerige Geïntegreerde van het de Campusbeheer van Machtsoplossingen Slimme Veiligheidssysteem 1

 

 

                Het uitvoerige Geïntegreerde van het de Campusbeheer van Machtsoplossingen Slimme Veiligheidssysteem 2

 

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

839947846@qq.com
+8618319993585
Eric673792