Contacteer ons

Contact Persoon : Eric Yang

Telefoonnummer : 86-(0731)88619728

WhatsApp : +8618319993585

Free call
Willfar Information Technology Co. Ltd.

Voorraadcode: 688100.SH

 

De pionier in Slimme van de Nutsdienst en IoT Oplossingen

  • Willfar Information Technology Co. Ltd.
  • Willfar Information Technology Co. Ltd.
  • Willfar Information Technology Co. Ltd.
  • Willfar Information Technology Co. Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper, Andere
Merken: WillfarInformatietechnologie Co., Ltd. Aantal werknemers: 700~705
Jaarlijkse omzet: 170-180 million Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 10% - 20%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Inleiding

Als eerste bedrijf in de Provincie van Hunan dat op SSE-STERmarkt moet worden vermeld, is Willfar de pioniersfabrikant in China dat de verwante industrieën van allerlei geavanceerde elektriciteit kan gelijktijdig voorzien, hadden het water, het gas en de de hitte metende producten en meters voor machtsdistributie, machtskwaliteit controlemateriaal, een volledige waaier van de concentrators van energiegegevens, het materiaal van de relaisbescherming, mechanismeproducten en materiaal op het meten van automatiseringssysteem en allerlei toepassingssystemen evenals de diensten betrekking dat de vraag van het gehele proces van energieproductie, distributie, transmissie en consumptie behandelen.

 

WillfarInformatietechnologie Co., Ltd concentreert zich altijd op klanten en neemt volledige controle van de levering en de plaatsing van producten, met inbegrip van het proces om te ontwerpen, evenals het productieproces van grondstof te testen en te experimenteren. Wij hechten groot belang aan het plan van de productiecontrole, het potentiële mislukkingswijze en ontwerp van de productbetrouwbaarheid die ons vereisen om de productieerkenningsprocedure uit te voeren en het productieproces strikt te controleren om de kwaliteit van de producten te verzekeren.

 

Op 4 November, 2013, Voorzitter Xi Jinping, ook bezocht de algemeen secretaris van de Communistische Partij het Centrale Comité van van China (CPC), Wasion in Tchang-cha. Hij bezocht de van de producttoonzaal en productie workshops, waar hij met arbeiders en arbeidsmodellen sprak. Xi sprak hoogst van de verwezenlijkingen van Wasion in productontwikkeling en marktuitbreiding en moedigde het bedrijf aan om innovatie op te voeren in technologie, beheer, product, marketing en het brandmerken.

 

Tot dusver, heeft Willfar 396 geldige octrooien, waarvan 26 uitvindingsoctrooien, 240 stukken voor gebruiksmodel, 130 stukken voor ontwerp en 442 softwareauteursrechten zijn; het heeft ook 10 technische toekenning van provinciaal of ministerieel niveau of hierboven ontvangen. Willfar heeft aan het bepalen van 15 nationale de industrienormen deelgenomen, 10 waarvan zijn gepubliceerd.

 

WillfarInformatietechnologie Co., Ltd vergt „slim productievermogen“ als één van zijn kern concurrerende bevoegdheden door het gehele procesgegevens vinden en het volledig-levenscyclusbeheer van productontwerp, de verwerking, verwerving, productie, logistiek en de dienst via SCM, CRM en APS op basis van ERP, PDM, PLM en MES te realiseren.

 

Tot dusver, heeft Willfar 396 geldige octrooien, waarvan 26 uitvindingsoctrooien, 240 stukken voor gebruiksmodel, 130 stukken voor ontwerp en 442 softwareauteursrechten zijn; het heeft ook 10 technische toekenning van provinciaal of ministerieel niveau of hierboven ontvangen. Willfar heeft aan het bepalen van 15 nationale de industrienormen deelgenomen, 10 waarvan zijn gepubliceerd.

 

Het slimme onderzoeksproject van de productietechnologie van Willfar is de bevordering en de wederopbouw van de productiefaciliteit die ongeveer 100.000 vierkante meters is. Het zal een belangrijke digitale fabriek met volledige dekking van informatiesysteem worden, op hoog niveau van productietechnologie en automatisering.

Geschiedenis

Geschiedenis

- Gevestigd in 2004;

- Vermeld op de STERmarkt van de Beurs van Shanghai In December 2019, Voorraadcode: 688100;

- De totale opbrengst bereikt 1,25 miljard CNY (0,18 miljard USD), en de opbrengst van de uitvoer bereikt 0,22 miljard CNY (31,02 miljoen USD);

- Nadruk op onderzoek en ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van energie het meten en de oplossingen van het energierendementbeheer.

- Belangrijke leverancier het materiaal van van de meterlezing (AMI) en de verrichtingsdienst;

- Het eerste bedrijf om de oplossing van „Één DCU-Lezingsmultimeter“ in China te ontwikkelen;

- Het eerste bedrijf om toepassing op grote schaal van technologieën en systemen zoals „cpu-smartcardlast en Controle“, „Één DCU-Lezingsmultimeter“, op loRa-Gebaseerd rf-Mededeling en „District het Meten Gebied (DMA)“ te hebben.

Dienst

De dienst

De zaken van Willfar hebben zich tot bijna 70 landen en gebieden, die zakelijke relatie met meer dan 100 landen en gebieden vestigen uitgebreid. De kwaliteit van zijn producten wordt op brede schaal erkend door gebruikers. Met overvloedige deskundigheid en ervaring op gebieden met inbegrip van productenontwikkeling, zijn de productie, de tenuitvoerlegging van projecten en de naverkoopdiensten, enz., 36 de dienstafzet in China en 8 bureaus en agentschappen rond de wereld opstelling geweest om de geschikte, professionele en efficiënte dienst voor klanten met zijn volledig de dienstsysteem te verlenen die uit HK-technici, full-time technische assistenten en een (+86) bestaan 400-092-6809 teleserviceplatform.

Ons Team

Ons Team

Vanaf vandaag, heeft Willfar 705 werknemers. 337 van hen zijn R&D en technici, dat 46% van het personeel van Willfar nemen.

118 van werknemers houden geavanceerde graad (meester, phD of post-doctorale graad), die 32% neemt.

Academicus van Chinese Academie van Techniek als adviseur heeft ingehuurd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

wenzhey@qq.com
+8618319993585
Eric673792